Rüya Analizi

Rüya Analizi

Rüyalar; kişisel gelişiminizin en önemli basamaklarındandır ve bize yüksek benliğinizin seçimlerini anlatır. Fakat gördüğümüz her rüyanın rehber rüya olmadığını da özellikle vurgulamalıyım.

Rehber Rüyalar bize ’’ne ‘’  ve ‘’nasıl’’ sorularını sordurarak hayat amacımızı anlamamızda bize katkı sağlar. Tanrısal bir kaynaktan geldiği için yüksek benliğimizle ve evrenle iş birliği kurmamızı sağlar.

Doğru analiz yapıldığında ise uyanık yaşamda bize rehberlik ederek pek çok farkındalık ve mucize ile karşılaşmamızı sağlar.

Gördüğünüz rüya diğerlerinden farklıysa, gün içinde hatırlıyor ve bir merak duygusu uyandırıyorsa kuvvetle muhtemel gördüğünüz bir rehber rüyadır rüyadaki mesajı uyanık yaşama geçirmediğiniz sürece o rüyadaki sembolleri farklı rüyalarda görmeye devam edersiniz.

Rehber rüyalarımızdaki semboller; hayata nasıl baktığımızı ve yaşamı nasıl yorumladığımızı bize gösterir. Korkularımızı, kaygılarımızı ve aslında ruhsal anlamda seçimlerimizi…

Süreç

Koçluk süreci, kişilerin rehber rüyalarının analiz edilmesi ile başlıyor. Rüyalarına uygun eylem planları çıkan kişiler uyanık yaşamlarında da, bu yol haritasını izleyerek rüyalarla gelen mesajları hayatlarına aktarıyorlar.

Tespit edilen durumlar Kuantum teknikleri ile çözümleniyor.

Her bir seans yaklaşık bir saat sürüyor. 

Doğru bir şekilde hayata aktarılan rüyalar bir zaman sonra farklılaşıyor ve yeni farkındalıklar ve yeni mesajlar gelmeye başlıyor.

Daha detaylı bilgi için bize 0536 733 26 91 numaralı telefondan veya [email protected]'dan ulaşabilirsiniz.

Katılımcı Yorumları

Işık Hanım;öncelikle bize güzel kalbinizden akan değerli bilgileri tüm samimiyetinizle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Bize anlattığınız şeyleri sevgiyle uygulamaya niyet ediyor,bir kez daha buluşmayı diliyorum.Sevgiler,

- Canan Nuri

Sevgili Işık,
Sayenizde hayatımda yeni bir sayfa açıyorum ve kendimi olduğum gibi kabul edip mutlulukla yaşamayı seçiyorum. 
Varlığınıza şükürler olsun. Allah sizden razı olsun.
 

- Nilüfer Apaydın

Eğer Işık Elçi çelebi misali şehrinize geldiyse mutlaka önceliğiniz bu eğitim olsun. çok şey değişiyor. 

- Esin Aydınoğlu

Sorularınız

İLETİŞİM

Telefon: 0536 733 26 91
E-posta: [email protected]
Whatsapp: 0536 733 26 91
Form: İletişim formu

KATILIMCI YORUMLARI

Işık Elçi Akademi © 2004 - 2024, Ataşehir, İstanbul 0536 733 26 91